Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 79,00

Introvert of extravert... Zijn we nu echt zo verschillend?

Waarom een online cursus ‘introvert of extravert’?

Het antwoord is eenvoudig: omdat er nood aan is! Introvert zijn durft namelijk een negatieve bijklank te krijgen in onze eerder extraverte maatschappij. Nochtans zijn beide temperamenten perfect complementair. Er kan en mag dus geen sprake van minderwaardigheid zijn. Waarom voel je je als introvert dan soms minderwaardig? Of onzichtbaar? En nog belangrijker: hoe schud je zo’n gevoelens van je af? Tijdens een persoonlijk coachingtraject bij Strong People leer je de sterktes van je introvert zijn herkennen, erkennen en benutten. Maar ook dankzij deze online cursus verwerf je al heel wat inzichten over introvert of extravert zijn. Inzichten die je helpen in je dagelijks leven en in je communicatie met anderen. 

 

Een extra voordeel van de online cursus is dat je er gewoon van bij je thuis mee aan de slag kan. Bovendien kan je alles zo vaak herbekijken en herlezen als je maar wilt. Je leert dus op je eigen tempo je introvert zijn beter begrijpen én waarderen.

 

Wat komt in deze online cursus aan bod?  

In de online cursus gaan we aan de hand van filmpjes dieper in op wat introvert of extravert zijn nu exact betekent. Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen beide temperamenten? Hoe uiten die verschillen zich op de werkvloer en in sociale situaties? En welke misverstanden over introvert zijn, moeten we uit ons dagelijks leven bannen? Het valt je misschien op dat er hier voornamelijk in de ‘we-vorm’ gesproken wordt. Daar is een goede reden voor. Bij de online cursus krijg je namelijk ook een werkboek met persoonlijke reflectievragen. De inzichten die je verwerft, komen dus niet enkel uit de video’s, maar ook uit je persoonlijke situatie.

 

Hoe reageer jij in bepaalde situaties? Welk gevoel overheerst er dan? Sta stil bij wie je zelf bent! Dat is de eerste stap om van je introvert zijn een kracht te maken en met meer zelfvertrouwen je levenspad te bewandelen.

 

Hoe ga ik na de cursus om met introvert zijn?

Ga je  – op jouw eigen tempo – actief aan de slag met de oefeningen en reflectievragen uit de cursus en het werkboek? Dan leer je jezelf en anderen beter begrijpen. Je leert de kracht van je introvert zijn naar waarde schatten. En met enkele kleine ingrepen kan je zelfs extraverten hun perceptie over jouw introvert zijn beïnvloeden. Ben je op zoek naar die mentale rust en zelfzekerheid? Dan is deze online cursus precies wat je nodig hebt!

 

Zit je na de cursus nog met enkele vragen? Wil je dieper ingaan op jouw persoonlijke situatie met iemand die beseft wat leven met introversie inhoudt? Contacteer coach Jessica voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.

Related Courses