Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Op aanvraag
Begin
This cursus is currently closed

Introvert en te bescheiden? Zo sta je sterk in je schoenen.

Herken je je in het volgende?

  • Ben je een introvert iemand?
  • Heb je al een eerste of al wat meer werkervaring achter de rug en voel je dat je meer zou kunnen tonen dan je tot nu toe al getoond hebt omdat je onzichtbaar lijkt binnen het bedrijf?
  • Laat je je te vaak aan de kant schuiven door de ‘roepers’?
  • Voel je je al snel minderwaardig en denk je dat de anderen het wel beter zullen weten?
  • Doe je er alles aan om conflicten te vermijden? Of blokkeer je wanneer je in conflictsituaties terecht komt?
  • Heb je het bovendien ook moeilijk om je grenzen aan te geven?

Dan is deze cursus zeker iets voor jou.

Wat komt er in deze cursus aan bod?

Het individueel traject bestaat uit 5 individuele coachingsessies van 2u aangevuld met een aantal bonussen om tot een optimaal resultaat te komen.

We werken steeds rond de volgende 4 stappen:

  1. Wie ben ik? Wat zijn mijn sterktes en hoe kan ik deze inzetten om zichtbaar te worden, meer op te komen voor mezelf en verbinding te maken met anderen?
  2. Mijn invloed vergroten. We analyseren door welke bril jij naar de wereld kijkt en hoe dat bij de mensen rondom jou werkt. Dit vullen we aan met manieren om op een efficiënte en verbindende manier met je omgeving te communiceren en zo je invloed te vergroten.
  3. Help, ik heb een conflict. In de derde stap bekijken we welke houding je aanneemt bij conflicten. Ben je iemand die meestal toegeeft, ga je op zoek naar het compromis of duw je jouw mening door. Daarna bekijken we hoe je in de toekomst, afhankelijk van de situatie, een andere strategie zou kunnen inzetten en dus ook zo weer je invloed vergroot.
  4. In de laatste stap gaan we tenslotte ook nog dieper in op hoe je meer voor jezelf zou kunnen zorgen. Ik leer je om af en toe wat meer tijd voor jezelf te maken zodat je kan ontspannen.

 

Related Courses